ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
MIN. 8      MAX 24
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΩΡΕΣ 2,5
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας (ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ)

ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΑΠΟ 6+      ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 8

ΚΟΣΤΟΣ/ΑΤΟΜΟ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ €20     ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ €15

02.
HOW TO PLAY THE GAME
Σκοπός του παιχνίδιου
Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Χωριζόμαστε σε δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινη. Κάθε ομάδα έχει μία βάση στην οποία τοποθετείται η συσκευή εισόδου στο παιχνίδι. Η απόσταση μεταξύ των δύο βάσεων ορίζεται ανάλογα με την ηλικία, την εμπειρία και τη φυσική κατάσταση των παικτών, από 200 έως 800m. Κάθε συσκευή εισόδου προγραμματίζεται να παρέχει στην κάθε ομάδα 5 game sets για κάθε παίκτη (ένα set είναι μία ζωή μαζί με τις σφαίρες). Αν μία ομάδα έχει λιγότερους παίκτες παίρνει ισάριθμα sets με την ομάδα που έχει τους περισσότερους.

Οι παίκτες εξοπλίζονται με όπλο (Tagger), αισθητήρες κεφαλής (Headband) και σώματος (Vest). Για την επικοινωνία των παικτών μεταξύ τους και με τον διαχειριστή του παιχνιδιού παρέχονται και ασύρματα CB με hands free. Τα παιδιά μέχρι 8 ετών, ανάλογα και με τη σωματική τους διάπλαση παίρνουν μόνο αισθητήρα κεφαλής. Ο ασύρματος δεν συνιστάται σε παιδιά, γιατί τα αποσπάει από το παιχνίδι.

Κάθε ομάδα καλό είναι να ορίσει έναν αρχηγό για να συντονίζει τους συμπαίκτες του. Η τακτική και η οργάνωση είναι εξίσου σημαντικές με τη φυσική κατάσταση και τη σκοπευτική ικανότητα.

Ένας παίκτης που εξουδετερώνεται ή του τελειώνουν οι σφαίρες, πρέπει γρήγορα να γυρίσει πίσω στη βάση του για να πάρει ένα νέο set και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Κάθε παίκτης που εξουδετερώνεται και δεν μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι, επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης και περιμένει την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Είναι αντικανονικό να βοηθάει τους συμπαίκτες του. Σε περιπτώσεις υποτροπής ο διαχειριστής μπορεί να διακόψει το παιχνίδι. Όταν τελειώσουν τα game sets μίας ομάδας και όλοι οι παίκτες εξουδετερωθούν, τότε οι αντίπαλοι, που εξακολουθούν να έχουν ενεργούς παίκτες, είναι Νικητές.

Στο τέλος του παιχνιδιού, ο διαχειριστής συγκεντρώνει όλα τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού και βγάζει τη βαθμολογική κατάταξη των παικτών. Μπορούμε να έχουμε λεπτομερή εικόνα για το ποιος παίκτης πέτυχε ποιον και πόσες φορές, πόσο τις εκατό ευστοχία είχαμε κ.τ.λ.

03.
MORE GAMES

LIVE THE
EXPERIENCE!

 
ARE YOU READY?