ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
MIN. 8      MAX 12
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΩΡΕΣ 2,5
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

(ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ)  Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας

ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΑΠΟ 16+     (ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΥΓΑ, ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ) 18+

ΚΟΣΤΟΣ/ΑΤΟΜΟ

€25

02.
HOW TO PLAY THE GAME
Σκοπός του παιχνίδιου
Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Οι παίκτες διαλέγουν έναν που θα πάρει το ρόλο του φυγά. Αυτός είναι και ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και θα πρέπει να είναι παίκτης με εμπειρία και πάνω από 18 χρονών. Ο Φυγάς θα πάρει ειδικές συμβουλές από τον Διαχειριστή που θα γνωρίζει καλά την περιοχή και τη σωστή τακτική για να καταφέρει να επικρατήσει.  Οι υπόλοιποι παίκτες απαρτίζουν την ομάδα των Κυνηγών και θα πρέπει να συνεργαστούν για να  βρουν και να εξουδετερώσουν τον Φυγά, αλλά και όχι απόλυτα, καθώς ο καθένας θα πρέπει να είναι αυτός που προσωπικά θα τον εξουδετερώσει, για να νικήσει το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες εξοπλίζονται με όπλο (Tagger), αισθητήρες κεφαλής (Headband) και σώματος (Vest). Παίρνουν επίσης από ένα Ασύρματο CB με Hands Free για επικοινωνία με τον διαχειριστή για λόγους ασφαλείας, για την ομάδα των Κυνηγών και για λόγους συντονισμού. Εδώ να σημειώσουμε πως ο Φυγάς ακούει…  Η χρήση του ασυρμάτου είναι υποχρεωτική για όλους και θα πρέπει να παραμένει σε αναμονή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από το σημείο εκκίνησης ξεκινάει πρώτα ο Φυγάς προς μία κατεύθυνση ενεργοποιημένος με ένα Game Set που θα περιέχει τους διπλάσιους πόντους υγείας δηλ. 200HP αντί 100HP, αλλά τις μισές σφαίρες δηλ. 6x25 αντί για 12x25. Θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα για να πάρει πλεονεκτική θέση έναντι των διωκτών του. Ο Φυγάς θα έχει στη διάθεσή του και ένα καταφύγιο, όπου θα βρίσκεται μια συσκευή που θα του επαναφέρει τους πόντους υγείας του στα 100HP για δύο φορές. Μόνο αυτός θα γνωρίζει τη θέση του καταφυγίου του, που θα πρέπει να είναι καλά κρυμμένο, για να μην μπορούν να το βρουν και να το αδρανοποιήσουν οι Κυνηγοί. Εάν ο Φυγάς καταφέρει να γυρίσει στο σημείο εκκίνησής, τότε θα έχει στη διάθεση του άλλο ένα πλήρες Game Set όπως αυτό που ξεκίνησε το παιχνίδι.

Οι Κυνηγοί φεύγουν ένας ένας προς την αντίθετη κατεύθυνση για να πάνε στην βάση τους που απέχει 50m από το σημείο εκκίνησης και να ενεργοποιηθούν από την συσκευή εισόδου στο παιχνίδι. Η συσκευή θα είναι ρυθμισμένη να παρέχει στους παίκτες από 1 Game Set για τον καθένα (μία ζωή μαζί με τις σφαίρες) συν 50%. Δηλ. αν η ομάδα απαρτίζεται από 10 παίκτες, τότε θα έχουν στην διάθεσή τους 15 Game sets οπότε μόνο 5 επαναφορές. Κάθε παίκτης από τους Κυνηγούς που εξουδετερώνεται και δεν μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι, επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης και περιμένει την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Είναι αντικανονικό να βοηθάει τους συμπαίκτες του. Σε περιπτώσεις υποτροπής ο διαχειριστής μπορεί να διακόψει το παιχνίδι.

Όταν ο Φυγάς εξουδετερωθεί, τότε οι Κυνηγοί επικρατούν και από τα στατιστικά του παιχνιδιού βγαίνει η κατάταξη και ο Νικητής. Ο Φυγάς στην περίπτωση αυτή μπορεί να πάρει μέχρι και την δεύτερη θέση εάν έπαιξε δυνατά και εξουδετέρωσε πολλούς από τους διώκτες του πριν ηττηθεί. Αν όμως επικρατήσει ο Φυγάς εξουδετερώνοντας όλους τους Κυνηγούς, τότε ανακηρύσσεται Χρυσός Νικητής και παίρνει άμεσα δώρο από την Laser Runner τη συμμετοχή του και άλλες δύο συμμετοχές σε όποιο παιχνίδι της αρεσκείας του.

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και αρκετή αδρεναλίνη. Ιδιαίτερα εάν παίζεται από παίκτες με εμπειρία, αντοχή και υπομονή. Είναι ένα σύνθετο παιχνίδι που μπορεί να φέρει ανατροπές και ο Φυγάς να πάρει τη θέση του κυνηγού… Μπορεί να διαρκέσει από μισή έως και 3 ώρες.

03.
MORE GAMES

LIVE THE
EXPERIENCE!

 
ARE YOU READY?