ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
MIN. 6      MAX. 24
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΩΡΕΣ 2,5
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Πεδίο παιχνιδιού της επιλογής σας

ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΑΠΟ 6+

ΚΟΣΤΟΣ/ΑΤΟΜΟ

€50 + €10 ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ

laser tag - kids party
laser tag - kids party
02.
HOW WE MAKE THE PARTY!
Σκοπός του παιχνίδιου
ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LASER TAG ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΣΟΣ, ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ Η ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ.

Το Laser Tag δεν είναι ένα άθλημα που χρειάζεται δεξιότητες και εμπειρία από τους παίκτες. Όλα τα παιδιά θα παίξουν και θα το χαρούν εξίσου. Το παιχνίδι θα τους θυμίζει τα γνωστά ηλεκτρονικά First Person Sooting που παίζουν στις κονσόλες και τους υπολογιστές, αλλά αυτό θα το ζήσουν με όλες τους τις αισθήσεις στον πραγματικό κόσμο. Ένα τέτοιο πάρτι θα μείνει αξέχαστο και στα παιδιά αλλά και στους γονείς όπου θα εξορμήσουν στη φύση οικογενειακώς, θα επιληφθούν του pik-nik και ίσως μπουν και οι ίδιοι στη δράση...

Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε χώρους διαφόρων διαστάσεων, από ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 με αποκλειστική χρήση τεχνιτών εμποδίων, έως ένα μεγάλο άλσος. Εάν δεν επιτρέπει ο καιρός, το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και σε εσωτερικό μεγάλο ενιαίο χώρο. Ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών, διαλέγουμε και τον καταλληλότερο χώρο. Σε άλση με πυκνή βλάστηση τα παιδιά εφοδιάζονται με woki toki για να υπάρχει πάντα επικοινωνία με την ομάδα και τον υπεύθυνο.

Έχουμε να σας προτείνουμε πολλούς και διαφορετικούς χώρους, δημόσιους ή ιδιωτικούς, ανάλογα με τις ανάγκες του πάρτι και την περιοχή που θα βολεύει κι εσάς και τους καλεσμένους σας. Εάν έχετε βρει τον χώρο διεξαγωγής, μπορούμε να έρθουμε εμείς και να στήσουμε εκεί το παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

laser tag - kids party
laser tag - kids party
laser tag - kids party
laser tag -kids party
03.
MORE GAMES

LIVE THE
EXPERIENCE!

 
ARE YOU READY?