01.

ALL ABOUT LASER TAG

Scroll για να μάθεις περισσότερα

Πρόκειται για ένα τακτικό παιχνίδι προσομοίωσης μάχης, βασισμένο στην τεχνολογία εικονικής σκοποβολής με υπέρυθρες ακτίνες.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι η μόνη 100% ασφαλής. Χρησιμοποιείται σε όλα τα οικιακά τηλεχειριστήρια ακόμα και σε συστήματα θέρμανσης. Set παιχνιδιών Laser Tag υπάρχουν πλέον σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών με ένδειξη από 6+ ετών. Το σύστημα έχει καθιερωθεί πλέον και στην αθλητική σκοποβολή. Χρησιμοποιείται σε αθλήματα όπως το χειμερινό δίαθλο.

Προσομοιώνει καλύτερα τα πραγματικά βαλλιστικά όπλα από τα γνωστά αεροβόλα έχοντας μεγάλο βεληνεκές και ευθυβολία έως και 600m και δεν επηρεάζεται από τον άνεμο. Προσφέρει ασφάλεια τόσο στους σκοπευτές αλλά κατά κύριο λόγο στους γύρω παρευρισκόμενους, αφού δεν εκτοξεύει κανενός τύπου βλήματα αλλά λειτουργεί με υπέρυθρες “αόρατες” ακτίνες.

02.
WHO CAN PLAY THE GAME?

Outdoor Laser Tag μπορούν να παίξουν ενήλικες και παιδιά από 6 ετών. 

Laser Tag συναντάμε σε κλειστές ή ανοιχτές αρένες, σε escape rooms και σε ελεύθερους χώρους. Το Laser Runner επιλέγει κάτι απλό αλλά συναρπαστικό. Δίνει στους παίκτες την ελευθέρια και την ομορφιά που συνδυάζει το παιχνίδι στο δάσος, φτιάχνοντας το και στα μέτρα τους. Είτε είσαι μαθητής είτε commando, έλα με τη παρέα σου να απολαύσετε ένα απόλυτα ασφαλές παιχνίδι έξω στη φύση. Κατάστρωσε τη στρατηγική που θα σου φέρει τη νίκη. Τρέξε, κρύψου, στόχευσε, εξουδετέρωσε. Πρέπει να είσαι γρηγορότερος, εξυπνότερος και πιο οργανωμένος από τον αντίπαλο σου. 

 

ARE YOU READY?

ALL ABOUT LASER TAG
03.
SO, WHY LASER TAG?

Σε σύγκριση με τα γνωστά παιχνίδια Paintball και Airsoft, το Laser Tag υπερέχει ξεκάθαρα σε όλα τα σημεία. Η πλέον βασική διαφορά είναι πώς το παιχνίδι μας δεν πονάει και δεν προκαλεί τραυματισμούς.

 

Ο παίκτης φοράει ειδικούς αισθητήρες στο κεφάλι και στο σώμα του, οι οποίοι καταγράφουν με ακρίβεια τις ακτίνες των αντιπάλων που βρίσκουν στόχο πάνω του και ειδοποιείται άμεσα.

 

Το Laser Tag δεν βασίζεται στα αισθητήρια νεύρα του παίκτη και δεν αφήνει κοκκινίλες ή μελανιές στο δέρμα για να του θυμίζουν το παιχνίδι τις επόμενες μέρες.

Ζούμε όλη τη δράση χωρίς περιορισμούς από προστατευτικά δίχτυα και περιφράξεις. Παίζουμε ελεύθερα στη φύση. Σεβόμαστε το περιβάλλον και την άγρια ζωή. Προστατεύουμε πάντα το οικοσύστημα που μας φιλοξενεί.

Το Laser Tag δεν υπόκειται σε κανένα περιορισμό στο χώρο διεξαγωγής αφού είναι ακίνδυνο για όλους. Το παιχνίδι μας παίζεται ελεύθερα στη φύση, γιατί έχει μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον μιας και δεν χρησιμοποιούνται αναλώσιμα. Ακόμα και τα βιοδιασπώμενα σφαιρίδια για Airsoft, που κάποιοι συνειδητοποιημένοι παίκτες χρησιμοποιούν, δεν παύουν να μένουν στο χώρο για ένα διάστημα μέχρι να τα διαλύσει η βροχή.

Τα  άγρια και τα οικόσιτα ζώα δεν ενοχλούνται από ακούσιες ή κακόβουλες ενέργειες και καμία συμμετοχή δεν μπορούν να έχουν στο δικό μας παιχνίδι. Το Laser Tag δεν χρησιμοποιείται για άλλου τύπου σκοποβολή. Επιφέρει βλάβη μόνο εικονικά σε αισθητήρες Laser Tag.

Για εμάς το φυσικό περιβάλλον είναι κομμάτι αναπόσπαστο της δραστηριότητάς μας. Επιλέγουμε τον τόπο του παιχνιδιού με βασικό κριτήριο τη φυσική ομορφιά. Πιστεύουμε πως και εσύ αν επιλέξεις να μας ακολουθήσεις στις εξορμήσεις μας, θα είναι από αγάπη για τη φύση και την ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές, να αθληθείς και να ψυχαγωγηθείς μέσα στο δάσος και στον καθαρό αέρα.

Κοινό μας καθήκον είναι να μην αφήσουμε τίποτα πίσω μας και όπου είναι εφικτό και τίποτα που άφησαν άλλοι πριν από μας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.

Τέλος, συμμορφωνόμαστε απολύτως με τις υποδείξεις και τους περιορισμούς του δασαρχείου και των περιβαλλοντικών οργανώσεων συμβάλλοντας στη διαφύλαξη και την προστασία του πολύπαθου φυσικού πλούτου της χώρας μας.

Όταν χαλάει ο καιρός το παιχνίδι μας γίνεται πιο απαιτητικό. Το κρύο, ο άνεμος, η βροχή και το χιόνι δεν θα μας αποτρέψουν να βρεθούμε στο δάσος, για να παίξουμε.

Laser runner

Ακόμα και τα πιο ισχυρά αεροβόλα του Airsoft και του Paintball θυμίζουν νεροπίστολα όταν ανεβαίνουν τα bofor. Εκεί τα σκοπευτικά συστήματα παύουν να χρησιμεύουν καθώς τα σφαιρίδια ακολουθούν τυχαίες πορείες. Το φως φυσικά δεν επηρεάζεται από τον άνεμο. Έτσι, οι ακτίνες του tagger μας βρίσκουν με ακρίβεια το στόχο τους, ακόμα καλύτερα και από αληθινές σφαίρες.

Η βροχή από την άλλη, ενώ είναι εχθρός των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων δεν θα μας επηρεάσει. Το σύστημά μας λειτουργεί και στη βροχή με ασφάλεια. Αν οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν παρά τη βροχή, ο εξοπλισμός τους θα σταθεί επάξια δίπλα τους.

LIVE THE
EXPERIENCE!

 
ARE YOU READY?